2787445628242625
Kerstdiner

Wij zijn kerstdiner·nl!

Een concept waarmee we iedereen willen ontzorgen in de decembermaand en tijdens kerst. En met iedereen bedoelen we ook écht iedereen. Daarom bestaat onze menukaart o.a. uit vis·, vlees·, vega(n)· en allergenenvrije gerechten, allen op restaurantniveau. Om het je gemakkelijk te maken, bezorgen we de maaltijden ovenklaar bij je thuis. Je hoeft enkel ons bijgeleverde opwarmadvies te volgen en je serveert vervolgens eenvoudig een luxe kerstdiner!

Kerstborrel of diner aan huis geleverd

Anno 2020 is er weinig ruimte voor kerstborrels met collega’s of hele families. Gelukkig is kerstdiner.nl er om jou en je collega’s en gezin te voorzien van een luxe 3-gangendiner aan huis. Wij leveren op alle vrijdagen (4, 11, 18) en feestdagen (24, 25, 26, en 31) in december. Wij hanteren een minimaal orderbedrag van € 119,50.

hoe het werkt #thuisuiteten

  • Je kiest de gerechten die je wilt eten met de kerstdagen en voegt er eventueel een lekker dessert aan toe.
  • De bestelling rolt onze keuken binnen en onze chefs gaan voor je koken.
  • Je kan direct online betalen met Ideal.
  • Wij verpakken jouw maaltijd met liefde en aandacht in een mooie verpakking.
  • Vervolgens bezorgen wij op alle kerstdagen het kerstdiner ovenklaar met een big smile voor je deur. #thuisuiteten
  • Met het handige opwarmadvies heb je je kerstdiner dit jaar in een handomdraai geserveerd.
  • Wij vinden het leuk als je een leuke review achterlaat bij ons, zodat wij alle andere mensen in Nederland kunnen laten weten hoe lekker jullie gegeten hebben.


Bezorginformatie

Wij bezorgen in heel Nederland op alle vrij- (4, 11, 18) en feestdagen (24, 25, 26, en 31) in december tussen 8.00 tot 18.00 uur. Hiervoor hanteren wij een minimale orderwaarde van € 119,50.

Een aantal dagen voor kerst ontvang je een bericht in welk tijdsblok wij komen bezorgen. Voor de bezorging tijdens kerst rekenen wij € 19,50 inclusief btw.

De week voor kerst krijg je te horen in welk tijdsvak wij gaan bezorgen bij jullie. In de winkwagen geef je een uiterste bezorgtijd aan.

 

Verras je medewerkers op een kerstdiner thuis!

Dit jaar niet uit eten met je collega's. Wat dacht je van een leuk kerstdiner thuis of online met al je collega's? Al meerdere kleine en grote bedrijven verrassen hun medewerkers en het hele gezin op een zalig kerstdiner. 

Bel ons ons of stuur een e-mail en wij informeren je graag naar de mogelijkheden.

 

Borden, bestek en servetten

Voor het eten gebruik je je eigen servies.

 

Geen zin in fastfood of koken met kerst, maar wél een verse maaltijd op tafel? Bestel dan bij KERSTDINER·NL! 

SluitenAkkoord