Kerstdiner

Wij zijn kerstdiner·nl!

Thuis uit eten: een nieuw concept waarmee we vers en lekker eten gemakkelijk maken voor iedereen. Dat houdt ons lekker bezig! En met iedereen bedoelen we ook écht iedereen. Daarom bestaat onze menukaart o.a. uit vis·, vlees·, vega(n)· en allergenenvrije gerechten, allen op restaurantniveau. Om het je gemakkelijk te maken, bezorgen we de maaltijden kant en klaar bij je thuis en op het werk. Uiteraard met een big smile!

fresh food, good mood

Dagelijks koken we met hoogwaardige, verse ingrediënten zonder smaakstoffen en andere toevoegingen van e-nummers. Zo bereiden we de meest lekkere gerechten die we vervolgens verpakken in biologisch afbreekbare verpakkingen. We bereiden, verpakken én bezorgen jouw diner met liefde en aandacht zodat jij dit op je bord proeft. Wij zorgen dat je thuis uit eten kunt, iedere dag van de week en ook met kerst!

hoe het werkt #thuisuiteten

  • Je kiest de gerechten die je wilt eten met de kerstdagen en voegt er eventueel een lekker dessert aan toe.
  • De bestelling rolt onze keuken binnen en onze chefs gaan voor je koken.
  • Jij ontvangt kan direct online betalen met Ideal.
  • Wij verpakken jouw maaltijd met liefde en aandacht in onze biologisch afbreekbare verpakkingen.
  • Vervolgens bezorgen wij op alle kerstdagen het kerstdiner en een big smile voor je deur. #thuisuiteten
  • Wij vinden het leuk als je een leuke review achterlaat bij ons, zodat wij alle andere mensen in Nederland kunnen laten weten hoe lekker jullie gegeten hebben.


bezorginformatie

Wij bezorgen in heel Nederland op 24 - 25 - 26 december tussen 8.00 tot 22.00 uur. Hiervoor hanteren wij een minimale orderwaarde van € 150,00.

Een aantal dagen voor kerst ontvang je een bericht in welk tijdsblok wij komen bezorgen. Voor de bezorging tijdens kerst rekenen wij € 25,- inclusief btw.

 

Borden, bestek en servetten

Voor het eten gebruik je je eigen servies.

 

Geen zin in fastfood of koken met kerst, maar wél een verse maaltijd op tafel? Bestel dan bij KERSTDINER·NL! 

SluitenAkkoord